PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


J.A.R. budou napínat k prasknutí v českobudějovické Slavii

J.A.R. budou napínat k prasknutí v českobudějovické Slavii

Pátek, 30.10.2015 / pozvánka

 

České Budějovice zažijí v sobotu 31.října vrchol klubové scény na jihu Čech! Do Café Klubu Slavie vtrhne skupina zlejch starejch dědků (ikdyž to nikdy nebudou), kteří nejsou jako lehké víno stolní. Jednotka akademického rapu alias J.A.R. dorazí na jeden z mála exkluzivních koncertů pro letošní rok a představí se v rámci tour „Napnutí k prasknutí“. Bárta, Viktořík, Klempíř, Holý, Balcar a spol prozradili, proč hrají, co hrají, jak hrají – nebo ne?

Slovo J.A.R. je mnoha lidmi vnímáno jako něco velmi záhadného, protože ani po desetiletích existence ještě nikdo nepřišel na kloub tomu, o co této vlastně kapele jde - chce publikum pobavit, poučit, zesměšnit nebo mu jenom zahrát? Podzimní tour J.A.R. totiž chce srozumitelně vysvětlit, co to znamená "myslet jarovsky", jak to vzniká, čím se to odlišuje od běžného myšleni a jestli je možné hrát dadaistický funk. Zkrátka, nikdo nesmí odejít nepoučen. Všichni členové kapely jsou napnuti k prasknutí, zda se jim to povede.

Vstupenky
jsou stale v předprodeji buď online na www.cbsystem.cz, nebo na www.smsticket.cz. K mání jsou také na baru Café Klubu Slavie. Cena vstupného je 300 Kč. Dveře klubu se otevřou ve 20 hodin, koncert začne po 21. hodině.


Fotografie


Autor: i -





SMUTÉNKA: Zemřel hudebník Vojtěch Havel

 SMUTÉNKA: Ve 62 letech zemřel v pondělí 21. října hudebník - violoncellista a pianista Vojtěch Havel z dua Vojtěch a Irena Havlovi. Držitelé Českého lva měli tento týden vyrazit na turné k novému albu Four Hands a měli se zastavit také v Jihočeském kraji v Divadlo Oskara Nedbala Tábor a Biograf Kotva... "....vystudoval Státní konzervatoř v Praze obory violoncello a klavír (1984). Hudbě se věnoval i nadále se svou manželkou Irenou Havlovou a forma jejich spolupráce byla natolik těsná a harmonická, že se nadále dá hovořit již pouze o manželech Havlových jako o jednolitém uměleckém subjektu." (dap)

Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Petr Fejk: Jak se dělá zoo

Ostatní / setkání / přednáška
Spektrum Sezimovo Ústí
23.10.2024 od 18:00 hod.

 

Knihovnický kvíz

Ostatní / knihovnický kvíz
Městská knihovna Tábor, Žižkovo náměstí 10, Tábor
23.10.2024 od 18:00 hod.

 

Jan Burian

Hudba / koncert
Divadlo Oskara Nedbala Tábor
23.10.2024 od 19:00 hod.