PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Kapely hlaste se. Máte šanci vystoupit Klubové noci festivalu United Islands

Kapely hlaste se. Máte šanci vystoupit Klubové noci festivalu United Islands

Pondělí, 26.10.2015 / článek

 

Klubová noc pravidelně otevírá festival United Islands of Prague. Koná se vždy v pražských klubech a představují se zde objevy a nadějné talenty tuzemské hudební scény. Organizátoři festivalu spustili formulář na www.unitedislands.cz/booking, kde se mohou kapely přihlásit o hraní na této noci. Část kapel navíc vzejde také z dramaturgie pořadu Startér na Radiu Wave. 

Dramaturgové United Islands a Radia Wave spojili síly a chtějí společně najít nejzajímavější hudební objevy a představit je na Klubové noci. Prošly tudy i v současné době oblíbené kapely, jakou je třeba Zrní, Please The Trees nebo DVA. Pořadatelé festivalu navíc pokaždé vybírají ty nejúspěšnější interprety z Klubové noci a zvou je při příštím ročníku na hlavní open air část festivalu.

„Máme velkou radost z toho, že interprety na letošní Klubovou noc nebudeme vybírat jen my, ale také radio. S možností přihlásit se letos začínáme dříve než při předchozích ročnících, abychom dali možnost opravdu co nejvíce kapelám. Neomezujeme se žánrem ani tím, zda je kapela česká či zahraniční, hledáme kapely, které si věří a my věříme jim, že na to mají. Právě jsme spustili přihlašovací formulář v češtině i angličtině na našem webu, tak nám o sobě dejte vědět, “ láká šéfdramaturgyně United Islands Barbora Šubrtová.

Jak se tedy lze dostat na Klubovou noc?

Je potřeba se přihlásit přes formulář na www.unitedislands.cz/booking, a to do 20. prosince. Barbora Šubrtová a programové oddělení United Islands poté vyberou z řádně vyplněných žádostí ty nejzajímavější kapely a interprety. Další možností je přihlásit se přes Radio Wave do pořadu Startér a dramaturgové Radia Wave vyberou do konce ledna 15 až 20 jmén. 




Autor: i, dap -






Související články

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.