PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


JELEN - Vlčí Srdce Tour 2016


Hudba / koncert




Město: Strakonice

Datum: 02.11.2016 od 20:00 hod.

Místo: Městské kulturní středisko Strakonice

 
 

 Očekávané druhé album kapely Jelen vyjde letos na podzim!
Sympatická parta k němu plánuje zatím své největší turné.

Skupina Jelen je mezi posluchači a návštěvníky festivalů čím dál tím oblíbenější. Jen během dvou jarních měsíců ji na pódiích vidělo více než 80 000 lidí. Jejich písně jako Magdaléna, Co bylo dál?, Vlčí srdce či Jelen znají lidé napříč všemi generacemi. Setkání s přátelskou a energickou sedmičlennou partou kolem frontmana Jindry Poláka si jen málokdo nechá ujít. Nyní kapela ohlásila termín vydání očekávaného druhého alba a spustila předprodej vstupenek na Vlčí srdce Tour 2016, které startuje 27. října.

Kapela Jelen toho od začátku roku stihla již poměrně dost. Vydat úspěšný singl Vlčí srdce, absolvovat jarní vyprodané klubové turné, napsat písničky na druhou desku, odehrát koncerty na největších Majálesech a festivalech, zrealizovat sérii samostaných koncertů s názvem „Jelen pod širým nebem“, z nichž zatím poslední na pražském Střeleckém ostrově si nenechalo ujít více než 1000 posluchačů. To jsou jen namátkou zmíněná vystoupení, která se setkala s nadšenými reakcemi fanoušků.

Nová „dlouhohrající deska“ skupiny Jelen spatří světlo světa 7. října. Aktuální singl Vlčí srdce je první ochutnávkou, která si úspěšně vede v českém éteru a zároveň předznamenává další koncertní aktivity.

„Čas strávený ve zkušebně a ve studiu při vzniku nového repertoáru má svoje neopakovatelné kouzlo. Přesto čas, který pak spolu můžeme trávit na podiu, je pro nás nejvíc. Vytváří se energie, které se slovy jen obtížně popisují. I proto naše koncertní aktivita neutuchá,“ říká Jindra Polák, frontman kapely.


Více o akci JELEN - Vlčí Srdce Tour 2016 na webu akce






Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.