PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Fantom


Hudba / rock




Město: Písek

Datum: 18.09.2015 od 21:00 hod.

Místo: Divadlo Pod čarou

Cena: dobrovolné

 
 

Hardrockový večírek se uskuteční v pátek 18. září v píseckém Divadle Pod čarou. Od 21 hodin zahraje kultovní kapela Fantom, která své fanoušky baví již více než 40 let. Tradiční rock, legendární skladby, melodická sóla, silné refrény, české texty... Fantom je stálice, jež je pořád plna energie a nadšení.

Fantom mají kořeny až v první polovině 70. let. Ze zakládajících členů už dnes v kapele nikdo nepůsobí, ale jak muzikanti sami zmiňují, jejich nástupci „nesou vlajku Fantomu“ statečně dál. Zatímco mnoho podobně zaměřených skupin tehdy přehrávalo známé skladby ze zahraničí, Fantom se snažili jít vlastní cestou a tvořili první songy.

Z kapely se postupně stala regionální rocková akvizice, která dobývala i další jihočeské regiony, k čemuž jí dopomohly také dobře přijaté studiové nahrávky z Českého rozhlasu České Budějovice. Narvané sály, rozdivočené publikum, z Fantomu se stal kult, kterým zůstal dodnes.

Za zmínku stojí, že kapelou prošla i řada známých muzikantů, jako je například Jiří Zelenka či Vendula Kašpárková, kterou mnozí znají z legendárních Stromboli.

Písecký koncert nese název Svobodný rock, přičemž svobodné je i vstupné, což znamená, že je dobrovolné. Akci organizuje místní pobočka Strany svobodných občanů.





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.