PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Vladimír Mišík zahrál s ETC v táborském divadle

Vladimír Mišík zahrál s ETC v táborském divadle

Čtvrtek, 22.03.2018 / fotoreport + video

 

„Nechte zpívat Mišíka!” tahle hesla si můžeme v Praze přečíst na kdejaké stěně. A Vladimír Mišík skutečně opět zahrál. Nedávno dokonce navštívil se svým turné s kapelou ETC i Divadlo Oskara Nedbala v Táboře. Zazněly samozřejmě staré známé písně, které si jeho publikum vždy žádá – většinou se samozřejmě jednalo o zhudebněné básně Václava Hraběte nebo Josefa Kainara.  

Mimo ně ovšem Mišík&ETC zahráli i méně známé písničky, jež se více zaryly do paměti těch, kteří si jejich koncert přišli poslechnout. Musím říct, že tenhle hudební zážitek neměl chybu. Alespoň pro mne, protože jsem Vladimíra Mišíka, kterého mám moc ráda, viděla živě poprvé. Předskokana Vladimíru Mišíkovi dělala kapela Olina Nejezchleby Kybabu, což je seskupení, které tvoří zhruba polovina Mišíkovy kapely ETC.



Jediná vráska na celém, naprosto bezchybném, koncertě byl možná prostor. Mám dojem, že stejně jako u koncertů Asonance nebo Čechomoru zapůsobilo na diváky prostředí divadla, které je opravdu hodně komorní a nějak nedovoluje se lidem uvolnit a užít si koncert naplno. Mišíkovy písně vybízejí k tomu, aby si člověk trochu zatančil, zatleskal do jejich rytmu, nebo alespoň poklepával nohou. Myslím si, že prostory divadla nejsou na takové akce zrovna dvakrát vhodné, právě pro svoji komornost a vážnost.

Jinak není koncertu naprosto co vytknout a vlastně se dost těším na další podobnou akci, kterou budu moct v divadle navštívit.
 


Fotografie


Autor: Wendy Šimotová





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Večery S – Chansonet, David Šitavanc, Spolektiv

Hudba / koncert / folk, country, bluegrass
Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice
19.04.2024 od 19:00 hod.

 

Music Stars ZUŠ Sezimovo Ústí a hosté

Hudba / koncert
Spektrum Sezimovo Ústí
19.04.2024 od 18:00 hod.

 

Young blood night

Hudba / dj / hip hop - dnb - dubstep - minimal - rap
Žižkárna
19.04.2024 od 20:30 hod.

 

Barbar Punk + Piknik

Hudba / koncert / punk
rockle
19.04.2024 od 20:00 hod.