PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Footfest 2016 uzavírá program. Menu nabízí průřez tuzemskou scénou i fotbalové klání

Footfest 2016 uzavírá program. Menu nabízí průřez tuzemskou scénou i fotbalové klání

Pondělí, 30.05.2016 / článek

 

 V diáři se jistě plní termíny letních festivalů. Jedním z těch, který nesmí chybět, je 15. a 16. červenec, kdy se uskuteční dvanáctý ročník festivalu FootFest. V Želči u Tábora bude víkend opět o fotbalovém klání amatérských týmů a o hudbě. Tu budou reprezentovat například kapely Arakain, Mňága a Žďorp, Mig 21, Dymytry, Krucipüsk, Polemic, Tata Bojs, Plexis, Divokej Bill či UDG.

Podle pořadatelů se bude jednat o historicky nejsilnější ročník, který s sebou vedle fotbalových turnajů a hudebních koncertů přinese řadu dalších novinek a překvapení.
Z kapel jména doplní i Horkýže slíže, Peshata, Debil Heads, Voxel, O5&Radeček, Totální nasazení, Vodovod, Všichni svatí, Qýchodu nebo zakázanýOvoce.

"Sobotní program je tentokrát rozšířen o třetí pódium. Představí se na něm hudební formace jako New Sound Orchestra, Mezcla Orquesta nebo rumunská kapela Selfish Murphy. Ujít si nenechte ani bubínkovou show Tokhi&The Groove Army," doplňuje za festival Michala Nováčková.

Nejen hudbou živ je festivalový návštěvník. Doprovodný program bude patřit turnajům v malé kopané, do kterých se můžete stále přihlašovat. Stejně jako loni, i letos jsou připraveny fotbalové zápasy v Bumper ballu. Novinkou letošního roku bude stále populárnější hra s kelímky, pingpongovými míčky a pivem Beer-pong.

Vstupenky v předprodeji jsou levnější. Do 31. května stojí dvoudenní vstupenka 500 korun. Do 14. července zájemci zaplatí za dvoudenní vstupenku 600 korun, jednodenní pak vyjde na 450 korun.
"Sežeňte deset přátel, vemte je s sebou do Želče a získejte vstupenku na celý fesťák zdarma. Pro objednáni lupenů pište na info@footfest.cz," zve pořadatel Martin Janoušek.

Kromě zakoupení vstupenek přes internet je možné už lístky sehnat v kamenných prodejnách, a to v táborské kavárně Atlantis na třídě 9. května, cyklosportu Švec (bývalý Otavan) v Soběslavi, v trafice obchodního centra Maga v Plané nad Lužnicí, v baru Gotes v Sezimově Ústí 2, hotelu Lucia ve Veselí nad Lužnicí a v restauraci Na Staré v Želči. Na místě pak bude vstupné za 700 korun na oba dny, 500 korun pak dáte za jeden den.


Více na:
www.footfest.cz
https://www.facebook.com/events/1518052285157568/


Autor: David Peltán





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Music Stars ZUŠ Sezimovo Ústí a hosté

Hudba / koncert
Spektrum Sezimovo Ústí
19.04.2024 od 18:00 hod.

 

Večery S – Chansonet, David Šitavanc, Spolektiv

Hudba / koncert / folk, country, bluegrass
Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice
19.04.2024 od 19:00 hod.

 

Yasha 96 + Méta Monde

Hudba / koncert / alternative
MC Orion
19.04.2024 od 20:00 hod.

 

Electric spring disco

Hudba / dj
No signal
19.04.2024 od 21:00 hod.