PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Vožický maraton měl rekordní účast, vyhrál Rybařík a Čeperová. Následovala Verona

Vožický maraton měl rekordní účast, vyhrál Rybařík a Čeperová. Následovala Verona

Středa, 27.08.2014 / fotoreport + článek

 

V sobotu 9. srpna se v Mladé Vožici odehrála celodenní sportovně-kulturní akce s názvem Kiss Maraton. Počasí bylo slunečné a atmosféra přesně taková.

Odpolední program se nesl zejména v duchu pravidelného cyklistického Vožického maratonu. Letošního, již dvanáctého ročníku, se zúčastnilo 210 závodníků a jednalo se tak o druhou nejvyšší účast v historii. Závod byl rozdělený do sedmi kategorií a na kolech vyrazili jak mladší, tak i starší ročníky žen, mužů a dětí.

Délka hlavního závodu byla čtyřicet kilometrů s převýšením necelých osm set metrů a ti nejlepší trasu zvládli za necelou hodinu a tři čtvrtě. V hlavní mužské kategorii zvítězil Ivan Rybařík před Vojtěchem Papežem a Janem Písařem. V hlavní ženské kategorii dojela na prvním místě Lenka Čeperová, následovaná Eliškou Hruškovou a Lenkou Drtinovou.

Kompletní výsledky závodů všech kategorií naleznete na stránkách maratonu zde.

Návštěvníky maratonu celým odpolednem provázela hudba v režii rádia Kiss a bohatý doprovodný program. Od turnaje v minifotbálku na nafukovacím hřišti E.ON., turnaje v beerpongu, až po různé aktivity pro děti a prezentační akce sponzorů a partnerů akce.

Večerní party se konala v amfiteátru zámecké zahrady v Mladé Vožici. Na rozehřátí návštěvníků se na podiu vystřídala trojice dj radia Kiss Pejda, Roman Anděl a Basslicker. Po nich vystoupila očekávaná hlavní hvězda večera, populární skupina Verona. Program zakončil DJ Groove Dan. Na pódiu nechyběla laserová show a gogo tanečnice. O tom, jaká byla atmosféra nejen večerní akce, vám více napoví přiložený fotoreport . Brzy bude také vydáno oficiální video na www.fb.com/manabeparty, kteří celou akci pořádali.

Sleduj www.facebook.com/Kulturnecom  


Fotografie


Autor: ap, foto: David Faic, Nela Maredová





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Náhodný Výběr - 10 let + UDG + Láska

Hudba / koncert
Hotel Palcát Tábor
20.04.2024 od 18:30 hod.

 

Tros Sketos

Divadlo
Divadlo Oskara Nedbala Tábor
20.04.2024 od 19:00 hod.

 

morava + fantom

Hudba / hudební večer
Kulturní dům Veselí nad Lužnicí
20.04.2024 od 20:00 hod.

 

Undergroundová pouť z Ameriky do Fabriky

Hudba
MC Fabrika, Jeronýmova 6, Č. Budějovice
20.04.2024 od 13:00 hod.