PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Střihavka na Kamínku završil léto, nechyběl ohňostroj a Schelinger

Střihavka na Kamínku završil léto, nechyběl ohňostroj a Schelinger

Čtvrtek, 31.08.2017 / fotoreport + video

 

 Kamil Střihavka a Leaders opět přitáhli pod pódium u novohradského penzionu Kamínek davy příznivců poctivého a kvalitního rocku. Závěrečný koncert cyklu Muzika pro radost 2017, organizovaného hudebním nadšencem Zdeňkem Malinkou, proběhl za teplé letní noci v pátek 25. srpna.

Kamil bravurně vystřihl staré hity stejně jako nové skladby, kapela složená ze špičkových hráčů samozřejmě odvedla stejně precizní výkon. Kuriozitou místa konání je trať vedoucí přímo za areálem, takže projíždějící vlak podvakráte zahoukal před přejezdem, nikterak nerespektuje, že třeba právě Petr Henych má gradující sólo ve skladbě Když se snáší déšť. Ten naštěstí se nesnesl, jako se stalo při závěru letošního prvního vystoupení Stromboli, naopak jako překvapení po skončení koncertu se z nebe počaly plavně snášet třpytné hvězdy ohňostroje.

Následující afterpárty s Jiří Schelinger Memory Bandem nezapočala, jak by se dalo očekávat, kontrováním Střihavkova zeppelínovského přídavku hrábnutím do téhož materiálu, kapele dobře známého též coby paralelně fungující jako Led Zeppelin Souther Revival. Důvodem pravděpodobně byla počáteční absence kmenového bubeníka Dana Hubáčka z Kameňáku, bez tohoto jihočeského Bonhama by těžko zněly songy Led Zeppelin tak, jak je příznivci znají.




Doufejme, že organizátor, kterému nelze než poděkovat a vzdát úctu za perfektní zabezpečení akce, vydrží s tímto již tradičním záměrem i pro nejen příští letní sezónu.


Fotografie


Autor: Petr Hejna





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Music Stars ZUŠ Sezimovo Ústí a hosté

Hudba / koncert
Spektrum Sezimovo Ústí
19.04.2024 od 18:00 hod.

 

Večery S – Chansonet, David Šitavanc, Spolektiv

Hudba / koncert / folk, country, bluegrass
Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice
19.04.2024 od 19:00 hod.

 

Young blood night

Hudba / dj / hip hop - dnb - dubstep - minimal - rap
Žižkárna
19.04.2024 od 20:30 hod.

 

Barbar Punk + Piknik

Hudba / koncert / punk
rockle
19.04.2024 od 20:00 hod.