PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Festival Foodparade 2015 naservíruje delikatesy. Ochutnat můžete na dece i doma

Festival Foodparade 2015 naservíruje delikatesy. Ochutnat můžete na dece i doma

Pátek, 04.09.2015 / článek

 

Patříte mezi gurmány a milovníky delikates? Ve dnech 5. a 6. září se koná na pátý ročník festivalu jídla a pití Foodparade, který se uskuteční v krásných zahradách pražského zámku Troja. Na akci se chystají ti nejlepší kuchaři z předních restaurací, ale i nadšenci z menších poctivých kuchyní.

Na začátku bude návštěvníkům naplněna peněženka speciální festivalovou měnou „chefy“. Nově lze „chefy“ dokupovat již od jednoho kusu. “Chefy” jsou vstupenka do světa jídla a delikates, které si lidé budou moci zakoupit v rámci degustačních menu a nebo i jako samostatné dobroty, případně si je odnést i domů. V nápojové nabídce bude pivo, cider, víno i káva.

Pořadatelé nezapomněli ani na zajímavé kuchařské show, například Jany Vašákové - šéfredaktorky časopisu F.O.O.D, finále kuchařské soutěže “I LOVE FOOD” o ceny ve výši 100 000 korun, autogramiádu a další doprovodný program. 

Myslí se i na děti. Kromě dětského koutku se zábavním programem (zdarma a neomezeně i pro anglicky mluvící děti) je součástí areálu i pikniková louka, na které můžete v pohodlí ochutnávat. Deky jsou k zapůjčení, možné jsou i vlastní. 

A jaké restaurace na vás čekají?
Bresto, Burger Bar, Burger meets Diplomat, Café Restaurant Esprit(Holiday Inn), Dům francouzské gastronomie La Gare, Hotel Jítrava, Husí játra,

InterContinental Hotel Prague, La Boucherie &Bistrot M, Le Burger, Mesyrestaurant, MyRaw Café, Nostalgie, PepeLopez, Steakgrill, Sushitime, U Emy Destinnové, U Modré Kachničky.

A delikatesy?

Angelato, Bánh Mì Makers, Barkona snails, Coolcoco, Cukrárna Buchalovi, Cup and Cake, Čongrády, D - FoodQueen, Food Story, Chefshop, Marmelády s příběhem, Nice Pops, Perníčkův sen,Petite France, Sklizeno, The Candy Store, Tuscany Taste, Votre plaisir.  A nebo Sušienkovo pro své domácí chlupaté mazlíčky.

Vstupenky v předprodeji jsou cenově zvýhodněné, základní vstupné je levnější o 50 Kč a snížené vstupné o 25 Kč. Objednávat lze přes formulář na www.foodparade.cz, ve škole vaření Chefparade, v Husitské ulici 56 v Praze 3 nebo v síti Ticketstream. Vstupenky budou k dispozici i na místě. 


Fotografie


Autor: dap, i -






Související články

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Večery S – Chansonet, David Šitavanc, Spolektiv

Hudba / koncert / folk, country, bluegrass
Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice
19.04.2024 od 19:00 hod.

 

Music Stars ZUŠ Sezimovo Ústí a hosté

Hudba / koncert
Spektrum Sezimovo Ústí
19.04.2024 od 18:00 hod.

 

Electric spring disco

Hudba / dj
No signal
19.04.2024 od 21:00 hod.

 

Drummatic

Hudba / dj / dnb
Paluba
19.04.2024 od 21:00 hod.